کاهش ۴۲ درصدی برداشت پیاز در جغتای

مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: در سال زراعی جاری ۱۰هزار و ۴۰۰ تن محصول پیاز از کشتزارهای این شهرستان برداشت شد که نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۲ درصد کاهش دارد.

مهدی دستورانی سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: کاهش قیمت پیاز در اواخر سال گذشته و خسارت به کشاورزان، مهمترین علت کاهش کشت و تولید این محصول در جغتای بوده است.
وی اظهار کرد: در سال زراعی جاری سطح زیر کشت پیاز در شهرستان جغتای ۱۶۰هکتار و میانگین برداشت این محصول ۶۵ تن درهر هکتار بود.
دستورانی، قیمت خرید پیاز از کشاورزان این شهرستان را به طور متوسط هرکیلوگرم ۹ هزارو ۵۰۰ ریال دانست و افزود: محصول برداشت شده به شهرستانهای سبزوار، مشهد و جاجرم حمل می شود.
وی گونه های عمده پیاز کشت شده در این شهرستان را فلات زرگان و طلایی عنوان و بیان کرد: درآمد ناخالص حاصل از کشت و تولید محصول پیاز در جغتای ۱۰۰ میلیارد ریال برآورد می شود.
شهرستان جغتای دارای ۵۲ روستا با ۲۳ هزار هکتار کشتزار و باغ است و ۹ هزار بهره بردار در بخش های کشاورزی، باغداری و دامداری این شهرستان فعال هستند.

همچنین ببینید

دکتر روستازاده : اجرای طرح خطرسنجی بیماری‌های غیرواگیر در جغتای برگزار شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان جغتای از اجرای طرح خطرسنجی بیماری‌های غیرواگیر در این شهرستان …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


http://joghataynews.ir/news-image/051sms1.gif